Lucia-potpurri

Närå, jag ska inte sjunga. Ni behöver inte vara oroliga. Men jag har just kommit hem efter årets sista lussefirande (av drygt femtielva) och nu är det dags för sammanfattning!

Och vad bättre då än ett riktigt galleri, fyllt av härlig julstämning? Oops! Där gick Kirchsteiger-larmet. Men hursomhelst, här kommer det:

Nähä, det gör det visst inte alls det, för nu tycker min dumma blogg att man bara får lägga upp en bild i taget. Nu strular den som apan, så det kommer lite pö om pö, här. Klicka så får du se en större version:

Nähä, nu går det inte att få in mer. Struligt, men jag orkar inte bröta mer med detta, och därför blir ni snuvade på bilden när Magic är elgitarrspelande tomte, samt årets stora och banbrytande nyhet: luciafirande utomhus på Larssons dagis. Kallt som i Rovaniemi, men allt är bättre än forna tiders skärseld. En vedervärdig tillställning, som jag nog utgjutit mig över innan. 

That’s it för denna gången. Nu ska jag varva ned lite så jag orkar ladda om för morgondagens arbete: årets sista utgåva av år tidning, som bär samma snygga namn som denna blogg. 

Goodnight, alla sweethearts. Eller som vi brukar säga i vår lilla familj: Klart slut, stjärngossestrut.

5 thoughts on “Lucia-potpurri”

  1. Nej men vilka söta ungar!!! Lucian var ju hellyckad! Tyvärr hann jag aldrig få på sonen T någon luciakrona innan han plötsligt och frivilligt klippte av sig håret (han såg ut som en blandning av Björn Gustafsson d y och Martin Rolinski ett tag…)

    Apropå strul med bloggposter: jag försökte lägga in IT-mammans “lilla last” på min blogg i går men det GICK bara inte. Får väl ta sats och försöka en annan dag.

    Apropå hälsningsfraser: Med anledning av årstiden anser jag det även adekvat att använda uttrycket “tack och hej, leverpastej”. Så de’ så. Sedan står det givetvis var och en fritt att associera vidare, varför inte “heja och vinka, köttbullar och skinka”… Stjärngossestruten tycker jag är helt godkänd. Fram för nya traditioner.

    Evas senaste bloggpost..Julkalender del 16 – Nyårsplanering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *