Fast inte så puckat som jag fruktat

Reklamationen på Media Markt avklarad. Förvisso fick jag vänta sisådär en halvtimme, men sedan fick jag snabbt och tydligt besked om vad jag måste göra för att förhoppningsvis få ordning på det krånglande TV-spelet.
Att Media Markt inte kan fixa problemet, beror på distributörens puckade rutiner.
Nu sitter jag bilvakt utanför Bäckebol Home Center, medan resten av gänget är därinne och jagar sittpuffar.

One thought on “Fast inte så puckat som jag fruktat”

  1. Har jag inte ondgjort mig över MediaMarkts reklamations”service”?? Handla ALDRIG på MediaMarkt om du inte är beredd att hantera samtliga reklamationer/reparationer mm på egen hand. Garantibeviset duger inte ens till dasspapper. Men kan man leva med det är MM helt OK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *