Det finns en chans

Till dig som inte testat Blossa 08 än: Nu är det kört. Nästan. 

Fick precis veta att Systembolaget sålt slut i princip varenda droppe. Nyfiken i en strut som jag är, gick jag in och kollade på Bolagets webb, och kan därför bjuda på följande, rykande färska uppdatering av läget: 

Som synes är det inte helt kört. I Pajala finns till exempel tio flarror kvar. De håller inte väl på med sån fjolldricka där uppe, kan tänka. När man riskerar att behöva brotta ned en björn med bara händerna för att ens komma fram till postlådan, två kilometer från huset, så får man nog värma sig med lite rejälare doningar.

Sånt som man fixat själv. 

Själv tycker jag definitivt inte det är värt att köra till Pajala för Blossa 08.

1620,4 km. 

19,38 timmar. 

Enligt Eniro, då. 

Och jag har ju redan smakat.

One thought on “Det finns en chans”

  1. Jag hade tänkt pröva Blossa 08, men när det visade sig kräva en smärre omväg bestämde jag mig för att nöja mig med mitt Heidelbeerglühwein (Blåbärsglühwein, för den oinvigde) jag köpt med mig från München. Och med tanke på vad 08:an fått för recensioner är jag rätt nöjd med mitt val.

    Angelicas senaste bloggpost..Classically Swedish

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *