Nu är jag lite sur

Jag vet att jag skrev i förra inlägget att det skulle bli klent med bloggandet här. Men nu har det hänt en grej som jag inte bara kan låta passera utan åtgärd. Så jag behöver lite hjälp. 

Jag skickade en påse chips till Huskorset, och just för att undvika den enorma nesan av att hon skulle behöva lösa ut skiten, så vägde jag påsen på min elektroniska brevvåg och satte på tillräckligt med porto. Trodde jag. Antingen visar min våg fel, eller så har jag fått hjärnsläpp och satt på för lite frimärken i alla fall. Mer troligt är att någon ond postbyråkrat valt ut mig som sitt dagliga offer. 

Min vrede (jag var på dåligt humör redan innan, kanske ska tilläggas) riktar sig nu mot den ogina Post- och Telestyrelsen som håller på med sina gram hit och dit och förpestar tillvaron för hederligt folk. De måste straffas, och det bästa sättet är förstås att tvinga på dem en påse surchips. Därför måste du genast pallra dig vidare till Huskorset, och rösta NEJ i enkätfrågan längst uppe till höger.

Seså – iväg med sig nu!

8 thoughts on “Nu är jag lite sur”

  1. Det där med skrymmandet är jag väldigt medveten om, eftersom jag skickar en hel del grejer själv. Jag vet inte hur det kunde bli så galet. Suck.

  2. Förstår inte varför jag blir påhoppad på Huskorset. Totalt oskyldig. Som alltid. Verkligen bra ide det där med chipsen!! 😀

  3. Ja, ja, länge sen. Dags att gå vidare. Nu tar jag på mig all skuld….men det var inte jag.
    Jag låter ung som Göran Persson och Tsunami-katastrofen. “Jag tar på mig allt ansvar…men det var UD och Hans Dahlgrens fel, men ansvaret är mitt…fast det var deras fel.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *