Med Magic till Mordor

Åkej, nu är det dags. 

Drar strax till stan med Magic, som ska vara PRAO i Mordor tre dagar. När jag levererat honom dit, ska jag dra vidare in till city och hämta upp en gitarrförstärkare han hittat på Blocket. 

Och försöka skaffa biljetter till konserten med Vocal Six (bilden) imorgon – det finns bara “ett fåtal” kvar! Men nu detta måste fixas, för nu har jag avtalat dejt med min gamla polare Lars. Vi hängde ihop för jämnan några år i och efter gymnasiet, men sedan… Ja, skit samma: igår snackade vi i telefon för första gången på närmare 20 år, och jag mindes på en gång varför vi hade så kul ihop. Jag satt nästan och fnissade i luren, som en liten unge. 

Imorgon går vi och svingar några bägare, sedan går vi och kollar på en annan gammal kompis, Stefan, när han sjunger med sitt gäng.

Det kommer att bli grymt. Just nu försöker jag nästan hålla nere mina förväntningar, så att jag inte ska bli för besviken. 

Samtidigt kan jag inte undgå att häpna över hur kass jag varit på att hålla kontakten med folk. Och hur lätt det plötsligt blivit att återuppta alla gamla connections. Google, Facebook och den här bloggen är bara några av de kosttillskott som fått mitt sociala liv att glänsa.

One thought on “Med Magic till Mordor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *