Grr igen

Kanske skulle byta namn på den här bloggen? Arga Gubben, eller något liknande. För nu är jag sur igen, efter att ha upptäckt att jag fått fel version av ett paket med programvaror jag köpte i förra veckan. 

Som det praktnöt jag är, insåg jag det inte förrän jag skickat fax, fotograferat legitimationer och krånglat rent allmänt i ett par dagar för att sedan förspilla ett antal timmar på att installera alla programmen. 

Jag skrev i min mikroblogg att jag äntligen installerat programmen, och fick en kommentar från Eva, vilken fick polletten att trilla ned. 

Så nu måste jag bråka med leverantören om det. Det gillar jag inte. I-landsproblem. 

Så för att lätta upp humöret lite, bjuder jag på en lite lättsam avslutning, som jag hittade hos Mymlan:

One thought on “Grr igen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *