Det var då själva…

…nej, så får man inte säga. 

Men veckans projekt, alla kategorier, tycks bli att lyckas lösa logistiken så att IT-mamman och jag kan bevista denna fantastiska happening

Precis när vi trodde att allt var grejat och att saken var biff, dyker nästa problem upp. Magic spelar basketmatch i Borås på söndag. Han ska befinna sig vid sporthallen klockan 10, helst i sällskap av mig, så att jag kan köra – och se på matchen, för det vill jag ju. 

Så nu är det nya förhandlingar om nattlogi, transporter och andra världsliga ting. 

Men oavsett vilket: kom du också! Boka biljett kan du göra här. Och här kan du läsa om föreställningen

Och när vi ändå är inne på föreställningar – detta ser ut att bli en vecka full av nöjen och förlustelser – så tänkte jag passa på att göra reklam för ännu ett event: Vocal Six på Konserthuset i Göteborg på torsdag!

Och vad är nu detta? Har jag gått och blivit barbershop-fantast på gamla dar? Nja, inte direkt. Men när det visar sig att en av snubbarna i denna flitiga sextett är min gamle kompis Stefan, så måste jag ju dit. Vi har inte setts på säkert 20 år, men innan dess hade vi fruktansvärt mycket kul ihop. Spelade i samma band, lirade fotboll och allt det där andra. 

Stefan hittade hit till bloggen genom att googla sig fram till det här inlägget. Där omnämns han för precis det han är, nämligen en hypermusikalisk figur som dessutom är en överdängare på dragspel. 

Om du inte tror på mig, tycker jag du ska kolla in filmen på Vocal Six hemsida – det är han som moonwalkar under Staying Alive på slutet…

2 thoughts on “Det var då själva…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *