Dagens bajs

I typ 20 timmar har den nya och den gamla datorn stått och överfört grejer. Det är i alla fall vad de sagt, men det verkar bara vara båg.

För n är allt börjar bli klart, efter en evighet, kommer det ett sketet felmeddelande om att det är problem med överföringen. Jag följer instruktionerna, och efter vad jag nu kan se, så har allt varit helt förgäves. Inget har flyttats! Eller? Jag fattar ingenting. 

Men jag hinner inte dyka, om en halvtimme ska vi dra till svärmor för ett par timmar, sedan vidare till Barlachs lilla spiel i Uddevalla och… 

…ja, sen får vi se vad som händer. 

Jag skiter i datorerna just. Det är inte likt mig, men nån gång ska man väl släppa sargen…

One thought on “Dagens bajs”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *