9 thoughts on “Alla Helgons Dag”

 1. (svar) Ja, kanske. Om jag inte höll på Hammarby. Malin är glad för KFF, jag är det inte. Jag mår dåligt av det. Tror du dom tappar guldet om jag rakar mig? Jag ska nog ta och raka mig idag då. (Allt detta beror på att jag spelade i Kalmar AIK som grabb. Då finns det inte någon möjlighet att hålla på FF.)

  Razs senaste bloggpost..En annan av fördelarna med att vara ensam en helg.

 2. Nä, den försvann inte, men den fastnade i spamfiltret…
  Men jag minns nu att du nämnt att du är bajare. Raka på du, jag tror inte du kan ta guldet från Kalmar FF i år, tyvärr…

 3. Hahahaha!
  Bara för att vara på den säkra sidan tänker jag spara stubben under armarna nu. Ser fram emot dagens sporttimme, efter att ha åkt genom Kronoberg- och Jönköpings län och bara kunnat få in radiosändningen från kvalmatchen till Superettan, mellan J Södra och Öster.
  Förresten Raz, jag såg just Rydströms frukost på tv – det såg precis ut som hallonsmutti… Hur ska du göra då?!

  Malins senaste bloggpost..Det var kanske lika bra…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *