Rörd, men inte skakad

Sent igår kväll tumlade IT-mamman in efter sin lilla tripp till mässan Skolforum i Stockholm. Trött, men lycklig, tror jag är en bra sammanfattning. Eftersom hon fyller år idag, hade jag och barnen fixat några överraskningar, som vi gömt lite här och var i huset för att hala fram idag på morgonen. 

Därför var min förvåning mycket stor när hon plötsligt gick och hämtade ett stor paket i hallen. 

Till mig!

Kolla själv: 

Den halvrisiga bilden från min webbkamera ger inte den fantastiska tavlan riktig rättvisa, men motivet är förstås en av mina stora idoler: David Coverdale, mannen bakom bandet Whitesnake och före detta sångare i legendariska Deep Purple. 

Och upphovsmannen till konstverket är förstås rockkonstnärernas kung, bloggosfärens egen surprise box: Raz

Det är inte första gången har överraskar mig. Och han har även utsatt andra för denna behandling.

Lovebombing, typ. Av den mest fantastiska sorten. 

Tack, kompis!

Om du tycker att tavlan var snygg (och det gör du ju), men av någon anledning inte har David Coverdale som din husgud, så tveka ändå inte att höra med Raz. Han har gjort fenomenala porträtt av allt från Dolly Parton, Elvis och Johnny Cash till tunga grabbar från Metallica och Iron Maiden. Den perfekta julklappen till den där personen som har allt! 

Själv funderar jag som bäst på min beställning. Vem ska få göra David sällskap på vardagsrumsväggen? Bono, kanske? Så blir det lite good cop, bad cop. Heaven and hell. Balans i tillvaron. 🙂

(Uppdatering: Kolla in fler av Raz tavlor här.)

6 thoughts on “Rörd, men inte skakad”

 1. Den här torsdagen är så bra! Fina ord på nätet, jobbar bara till 16 och In Flames live ikväll! (med tillhörande whiskey och cola i petflaska utanför arenan) Vilken underbar dag. 😀

  Razs senaste bloggpost..David Coverdale

 2. Hej Stellan, visst är det kul att få paket när nån annan fyller år?! Så hade jag det på den gamla goda tiden…
  Men på tal om paket och paketer, så har jag en liten undran. “Vår blogg” kom trots allt till p g a diverse språkfrågor, även om det inte blivit så mycket av det ännu. Men trots att jag är hyfsat intresserad av och duktig på språk, så har jag tydligen ett stort fel: jag säger gärna EN paket. (vilket alla säger är fel, utom min lika språkintresserade bror som kan tycka att det är ok, men han kan ju så att säga vara lite skadad) Men efter ditt inlägg här så undrar jag, är du lite på min sida? Eller hur kom ett STOR paket till? Snälla, säg att felskrivningen inte är ett missat t utan att du skulle skrivit en… Jag kan bara inte ge upp om detta! Acceptera att folk tycker att jag pratar barnspråk… (ändra sig, nä har jag aldrig hört talas om)

  Malins senaste bloggpost..På krita?

 3. Lena: Visst är du en bulldog! En glad en.

  Malin: Jag ser nu att jag skrivit lite fel… Skulle nog vilja påstå att det heter ett paket, men jag tycker i och för sig att båda varianterna känns rätt ok. Och visst var det roligt att få paket. Total överraskning!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *