Överdos

Expressen ska göra en serie om sammanlagt 20 kokböcker med mat från hela världen. Allt för att kränga mer av sin usla tidning. Nånstans där tycker jag att det räcker, faktiskt.

5 thoughts on “Överdos”

  1. De där serierna med böcker eller filmer som man “får” eller får “förmånligt erbjudande” om ihop med kvällstidningen har överlevt sig själva tror jag. Kokböcker, det skulle väl varit för 20 år sedan. Nu har ju varje kändis med eller utan självaktning gjort något som kallas “kokbok” och Ica slänger ju nästan sin nya Husmanskost-kokbok efter en.

    Vem betalar? “Det finns inga fria luncher!” Jag köper aldrig kvällstidningar sedan de lades ut på nätet – läser dem ganska sällan där också, faktiskt.

    Evas senaste bloggpost..Och jag öppnar

  2. Eva: Ica behöver tydligen inte slänga kokboken efter någon. Sist jag var på Kvantum och handlade var hela butiken full av skyltar: “Kokboken är tyvärr slut, nu upplaga på väg!”
    Trots det hörde jag minst två som frågade efter den i kassan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *