Nu är jag redo

Det är dags att ta itu med mathållningen igen. Det har varit pinsamt mycket korv och köttbullar här på senare tid. Vi har hamnat på efterkälken, men nu har jag återtagit initiativet. Har gjort en grov veckoplanering med rätterna nedan, och nu skriver jag detta här för att sätta lite press på mig själv. Wish me luck, här kommer listan: 

Sådär. Nu ska jag åka och handla, så fort IT-mamman kommer hem. Fast jag kanske hinner en kopp kaffe först.

4 thoughts on “Nu är jag redo”

  1. Ö-Helena: Sesamfröna hittade jag, mycket riktigt GoGreen. Kikärtsmjölet blev det tji på, men efter moget övervägande köpte jag sojamjöl istället. Det kändes mest likt med tanke på proteinhalt och så.

    Lotten: Jag sitter ohjälpligt fast. Det är det godaste och enklaste tillbehöret, så enkelt är det. Allt annat är bara till för variation. Egentligen hör jag nog hemma i Italien.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *