Time for change

Beach 2008 är ett minne blott, och livet återgår till det normala. Eller? 

Nja, tydligen är det många som också anser att denna tid på året är en lämplig tid att återigen börja fokusera på hälsan. Enligt en stor undersökning som Coop gjort bland sina medlemmar, så vill fyra av tio leva mer hälsosamt efter semestern. Det är faktiskt betydligt fler än de som uppger sig ha samma ambition efter jul (17 procent) eller i början av ett nytt år (22 procent). 

Personligen kan jag nog rätta in mig i ledet, för jag känner ett starkt behov av att komma igång. Under sommaren rasar allt man byggt upp, träningen byts ut mot båtutflykter och slappa dagar på stranden, grillen går varm och lådvinet flödar. 

Idag siktar jag således på första träningspasset efter sommaren. Kanske till och med klämmer i mig ett äpple eller så.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *