4 thoughts on “Spiken i huvet, Lars”

 1. Lite mer ved på tillsatsbrasan. Vet inte om det stämmer men det skulle inte förvåna mig.
  http://www.nyteknik.se/nyheter/energi_miljo/miljo/article407917.ece

  ” Fun light är ett grymt medel. Jag har testat det många gånger, nu senast på en myrstack. Resultatet blir alltid detsamma, myrorna dör, säger han.

  Imponerad ringde han till skadedjursbekämparen Anticimex och frågade varför de inte använde saften. “För att den inte är registrerad som bekämpningsmedel” blev svaret.

  Den myrdödande effekten hos Fun light tillskrivs aspartam, ett konstgjort sötningsmedel som används i stället för socker i de flesta lightprodukter.

  När det bryts ner bildas signalsubstanser som överaktiverar nervcellerna så att de dör.

  – Aspartam är ett nervgift, konstaterar Karl E Arfors.”

  Tacka vet jag farmors svartvinbärssaft. Enda mystiska tillsatsen var att den ofta var jäst. Tillsats förresten…tillskott kanske det skulle kallas.

 2. Lars Berge är som vanligt ute och cyklar. Han drämmer denna gång till ett varumärke så hårt han orkar med (som han tror) förödande argument om deras lömska marknadsföringskampanjer. Tyvärr är han själv så dåligt påläst att alla hans argument faller platt till marken.
  Det är bara att konstera att Berge ännu en gång hämtar material från sin högst privata fantasivärld och pumpar ut det i en SvD-sponsrad krönika utan något som helst sammanhang eller logik!

 3. Stellan, du kan ju börja med att läsa Lars krönika ordentligt, tillsammans med de kommentarer som SvD har låtit ligga kvar. Då borde även du förstå vad det är som brister i argumentationen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *