Meh!

Satt precis och skrev ett inlägg om folk som inte vet vad de själva har för e-postadresser. Roligt, dräpande och fullt av humor (yeah, right) beskrev jag hur bland annat Jenny och Sven-Erik lyckats anmäla sig till olika kundklubbar genom att uppge mejladresser under en domän som jag äger. 

De kommer aldrig att få sina mejl. 

Jennys abonnemang har jag fimpat. Sven-Eriks behåller jag – det är hos en amerikansk hotellkedja, kanske dyker det upp nåt juste erbjudande…

Sedan gick jag vidare med att raljera över alla som tror att alla företag som har ordet “salt” i sitt namn har e-postadresser som slutar med salt.se. 

Och så skulle jag publicera inlägget, och just då kackade servern ihop. 

Så jag fick skriva om alltihop, och då blev det såhär tråkigt och intetsägande, eftersom alla svidande formuleringar plötsligt var bortblåsta ur skallen. 

Sensmoralen är dock densamma: kolla mejladressen INNAN du skickar. Särskilt om det gäller din egen. 

Annars kan du få pröjsa nån annans hotellnota. 

😀

2 thoughts on “Meh!”

  1. Och mobilnumret! En bekant fick nu under bokmässan bekräftelse inklusive referensnummer via SMS på en flygresa Stockholm-Luleå t/r, som han aldrig beställt!

    Pär N.s senaste bloggpost..Strömmingen!

  2. Har också problem med folk som registrerar sig på olika ställen med mailadresser på min domän. En del är helt omöjliga att avregistrera så det är tur att det finns spamfilter…

    MrArbocs senaste bloggpost..Tävlingar och ost!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *