Long time no see

Ska till tandläkaren idag. Åååh, tänker du – nu börjar han förfalla till den där sunkbloggsnivån där folk skriver om vad de ätit till frukost och vilka kläder de har på sig. 

Men det är inte riktigt så vardagligt för mig, eftersom jag inte varit hos tandläkaren sedan hösten 2002. Det vill säga för sex år sedan. Då hade jag inga hål, och det hade jag inte haft på rätt länge heller. Så när vi året efter flyttade, och jag inte längre kunde gå till min urduktige och snälle tandläkare Artur i Helsingborg, så blev det aldrig av att jag gick till någon ny. 

Jag kan vänta lite, tänkte jag. Brukar ju ändå inte ha några hål. 

För något år sedan beställde IT-mamman tid till mig när hon själv ändå var på kliniken. Men då blev jag sjkuk, och det blev aldrig av (no shit?) att jag beställde ny tid. Fast sedan Magic fått tandställning, så springer vi ju där för jämnan och sist gjorde jag slag i saken. 

Så idag smäller det. Hoppas det går bra, men i värsta fall kan det bli en ny finansiell kollaps. 

Hursomhelst: jag känner tandläkaren ifråga rätt väl. Hennes son går i Legolas klass, och han spelar i fotbollslaget som jag tränar. Hon brukar vara snäll mot mina barn och min fru, så det ska säkert gå bra…

3 thoughts on “Long time no see”

  1. Ingen nämnd, ingen glömd, vetdu!
    Allvarligt skojat, så ser jag nu att den tänkta ironin inte framkommer riktigt. Eftersom jag själv rätt ofta skriver om saker jag ätit, menar jag…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *