Hemligheten

…som jag utlovade tidigare – den kommer här. Och den handlar om att årets Livsmedelspris tilldelas denne man: 

Good choice, tycker jag. E-type får säga vad han vill.

4 thoughts on “Hemligheten”

  1. Livsmedelspris? Nobelpris för hamburgare…typ?

    Själv hoppas jag få örekilsälvens “laxpris av sjunde storleken med blått band” på lördag…

  2. Detta Max, det finns väl inte här i Göteborg? Har för mig att jag läste någonstans att det finns i Partille. Jag har bara varit på Max en gång i mitt liv, i Stockholm, och det imponerade inte på mig. Men en gång kanske är ingen gång.

  3. Jag frågade faktiskt Richard om det igår, Ullah. Och han trodde att det skulle bli fler Max i Göteborg redan nästa år, men de har väldigt svårt att hitta lokaler. I Partille finnsdet en, i köpcentret Allum. Smakmässigt tycker jag nog inte att Max är bättre än någon annan (särskilt inte min favorit, Burger King) men de har gjort så mycket annat, inom bland annat miljö och hälsa. Jag får nog utveckla det lite.

  4. Stellan, håller med. Inte kanske topp-hamburgaren i min smak, men de övertygar med bra marknadsinriktad PR, bra arbete runtomkring själva produkten och ett jävlar anamma och en underdog-attityd som tilltalar.
    Sen kommer vi ju inte ifrån att deras Frisco-burgare är mycket mycket god.

    xtians senaste bloggpost..Vi dementerar…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *