Bildbryderi

Nu har jag suttit här i en soffa i hotellobbyn i tre timmar med en glödhet dator i knät! Jag trodde jag hade en timmas jobb att göra, men det tyckte inte Google, som gjort någon uppdatering av bildtjänsten Picasa. Den använder jag för att publicera bilder i vårt nyhetsbrev, och givetvis funkar det inte som det ska. 

Min kära blogg funkar dock. Så om du undrar vad den där konstiga sidan med titeln “Riga-galleri” är för nåt, så har du förklaringen där. Jag var tvungen att lägga bilderna här istället. 

Vid närmare eftertanke tror jag att jag skyfflar upp lite fler bilder. Det kanske kan intressera någon?

3 thoughts on “Bildbryderi”

  1. Hm, stor skillnad på Riga och Tallinn, har jag numera fått lära mig. Letter och litauer skojar en del om varann, men det är tydligen INGET mot hur alla skojar med esterna, som allmänt betraktas som tröga och slöa. Enligt letterna och litauerna, alltså.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *