You surprise me, Amigo

Du var ju faktiskt inte alls så äcklig som jag trodde att du skulle vara. 

Om du är snäll, Amigo, så kanske du kan få komma hit och hälsa på igen nån gång. Du var så söt och god, och lite knaprig som många av dina andra ljusbruna bröder också är nuförtiden. Och du var bara lite lite salt. Salt som jag tycker så mycket om! Det vet du, min vän. 

Särskilt när du varit i kylan en stund. Då tyckte jag om dig som allra mest. Men det är så med dig och dina bröder, ni borde faktiskt alltid vara i kylan. Ni mår bäst av det.

Fast jag måste varna dig för min son, Magic. Om han ser dig här igen, kommer han att sluka dig i ett nafs. Och min fru, hon kastar också lystna blickar på dig. Jag var tvungen att hämta din bror Digestive, så att du och jag kunde få vara för oss själva en stund.  

Och nu är du borta. Det gick så fort, och jag saknar dig redan. Adios, Amigo. 

Eller som min vän Arnold brukar säga: Hasta la vista, baby.

5 thoughts on “You surprise me, Amigo”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *