Jag har fått en beställning

Lotten vill ha chipstest. Det kan jag nog fixa, vad det lider. Men jag smygstartar med en liten jättestor chipsnyhet (som du kanske redan läst i tidningen, men ändå) i mitt lilla universum: svenska chipsmärket Estrella, som en gång i tiden lanserades i Sverige av banankungen Folke Andersson en gång i tiden har ryckts ur den multinationella giganten Krafts händer och ägs numera av ett norskt investmentbolag. 

Det känns lite bra på nåt sätt. 

Och jag firar det med att tipsa om min nya kärlek på chipsfronten – som inte alls kommer från Estrella, utan ärkefienden OLW (som också ägs av ett norskt företag, Orkla, som även äger varumärken som Felix, Ekströms, Abba och många fler):

5 thoughts on “Jag har fått en beställning”

  1. Nästa lördag ska jag smaka! Efter midnattsloppet är min “vita” månad (ingen alkohol, inget godis, inga snacks) över!

  2. Hmmm…silli-sipps…men dom är väl inte nya? Eller är det “bara” en favorit som du försöker lyfta?
    En konfunderad Redaktion väntar ivrigt på svar…(nästan iallafall…)

    xtians senaste bloggpost..Smultronställe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *