Gott & Blandat Yummie

Malaco, eller Leaf som själva företaget heter, har nu slutfört kampanjen “Din påse.” En del av kampanjen gick ut på att låta konsumenter skapa sina egna godisblandningar. Den bästa blandningen skulle belönas med att få se sin blandning i produktion. Paw rik-titt, liksom. 

Och nu är resultatet här. 

Vinnaren heter Elin. Hon syns på bilden intill, men tycks att döma av Leafs pressutskick sakna efternamn. Hon kommer i alla fall från Värmland, och hennes innovation heter Gott & Blandat Yummie. Den innehåller vattenmelon, hallon, skogsbär, jordgubb och lakrits. 

Jag och min familj har provsmakat påsen och omdömet verkar vara godkänt. Godiset försvann i alla fall med en rasande fart. Personligen kan jag hålla med om att vattenmelonsmaken är en riktig hit. Den gillar jag. På minuskontot är att godiset har den där lite kletiga konsistensen som verkar utmärka produkter med naturliga färgämnen. Och påsen är förstås alldeles för liten…

2 thoughts on “Gott & Blandat Yummie”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *