Alltså, det här med kakel

Nu skulle jag bara kolla upp en liten detalj kring förarbetet, och googlar mig fram till den här sidan. Och läser följande citat: 

Du kan vålla kakelfärger, som kontrasterar hårt mot en i övrigt ljus köksinredning. Du kan våra milda pastellkulörer, kanske med avvikande starkt markerade mönster, eller sirliga blomstermönster i genomgående färgskala.Du kan också vara kakel med så stora mönsterbilder att de byggs upp av ett dussin plattor. Men fastnar du för sådant kakel måste du mäta ytterst noga, sa att väggytan verkligen rymmer hela mönstret. En huvudregel ar att vara kakel som i bada struktur och kulör harmonierar med övrig färgsättning. 

Ursäkta, men vad hände där? Autopilot på rättstavningen är aldrig bra. Bra kommer det däremot att bli när vi det här lilla projektet blir färdigt. Vårt kök kommer att bli heavy metal, jag kommer att bli så inspirerad och förgylla ditt liv med massor av nya kulinariska innovationer. 

Kanske.

Men först ska de nya plattorna upp, och det sker på torsdag. Jag har till och med kallat in svärmors sambo som expertkommentator och handledare.  

One thought on “Alltså, det här med kakel”

  1. Va hemskt, och ska man ha en sådan sida borde man ju läsa alla inlägg en gång extra. Ha en trevlig kväll och lycka till med köket.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *