Social overdose

Sommaren är här. Kanske inte vädermässigt, men socialt. Oavsett väderlek är nämligen sommaren den period då man ska fylla den årliga kvoten av samvaro, och vårda relationerna med vänner och grannar i villaghettot.

Just nu jobbar vi hårt med detta, kan jag säga.

I förrgår invaderades huset av Banktjänstekvinnan och Mr. Racing med barn samt Banktjänstekvinnans bror och hans familj. Brodern ifråga är bosatt i Kalifornien och har en stor underbar familj tillsammans Mrs. Hairdresser. Sex barn, närmare bestämt, varav en uppsättning fyrlingar. Så vi var sjutton personer sammanlagt, och jag gjorde bland annat slut på 3,2 kg blandfärs och tre kg spaghetti. Det blev väääldigt mycket över, varav retfullt mycket spaghetti som bränt fast i botten på saftkastrullen…

Igår var paret från Tröllhättan här med sonen Gurra G, som är en av Lilla Larssons bästa kompisar. Vi käkade couscous och kyckling à la Hassan, ett recept jag faktiskt improviserat fram själv (jag återkommer kanske med receptet, men jag kan ge följande ledtrådar: kycklingbröst, olivolja, vitlök och koriander) och hade mycket trevligt.

Och idag kommer Arkitekten och Fru Fröken med sina två gullungar. Då tänkte jag inviga min alldeles egenhopknåpade grill. Så nu måste jag iväg och köpa kött!

2 thoughts on “Social overdose”

 1. Fru Fröken måste vara kul att vara! Snacka om att ha ljuset och äta det, eller hur det är man brukar säga.

  Förtjusande rapport från Skagen förresten, en Saltis i toppform, mer sånt tack!

 2. Hi webmaster do you need unlimited articles for your website ?
  What if you could copy article from other sites, make
  it pass copyscape test and publish on your page – i know the right
  tool for you, just search in google:
  loimqua’s article tool

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *