Första april igen?

Jag läste det på Aftonbladets mobilsajt häromdagen.

På tisdag kommer högtrycket. Vanligtvis är jag skeptisk till väderprofeterna, men den här gången var det ord och inga visor. Meteorologen vågade till och med lova.

Ok, tänkte jag och åkte till stan och köpte ett tält, eftersom jag lovat grabbarna en tur med båten till lämplig ö, med övernattning i just tält.

Idag är det tisdag, och så här grå har inte himlen varit på flera dagar. Så jag kollar artikeln igen. Och nu blir jag skeptisk. Bladet har intervjuat en meteorolog som heter Lisa Frost.

WTF?

Är det första april igen?

Ring Gumman Tö nästa gång, kanske? Eller varför inte chefen själv: Kung Bore?

6 thoughts on “Första april igen?”

  1. Det finns en meterolog som heter Marisol i förnamn också. Henne intervjuade de om regn…

  2. Jag har pratat med Lisa Frost i radio ett antal gånger och kan garantera att hon är riktig. (Och förmodligen skiiiiiiittrött på mitt höhöande om namnet.)

  3. Egentligen struntar jag ju i vad de heter, bara det blir lite hyfsat väder! Och det verkr det ju faktiskt bli nu.

  4. De ligger illa till, Martin. Fast vi bestämde oss för att avvakta lite, lillkillen är lite krasslig och dessutom är det ju smällhett här också nu, faktiskt.

  5. trist. hursomhelst, när tjoppe är kry är dagsholmarna ett stensäkert tips. mkt kul att hoppa & dyka i djuprännan mellan stora & lilla dagsholmen. fina tält möjligheter men du kanske redan varit där.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *