Dåligt samvete

Jag bloggar inte så flitigt för närvarande. 

Det har du nog märkt. 

Vädret har liksom mer inbjudit till att bara ligga på en klippa eller i havet. Dessutom har min nya leksak förändrat mitt liv ganska drastiskt. Jag sitter numera mycket sällan vid datorn. Mitt digitala liv levs alldeles utmärkt med hjälp av min iPhone. Och man kan ju blogga med den också, men det är liiite meckigare. Och med det verktyg jag använder nu, kan jag inte publicera några bilder. För att få ordning på det, måste jag uppdatera hela bloggen till en ny version. Och vem pallar det?

Så ni får hålla tillgodo med sporadiska inlägg för att döva mitt samvete. När sedan andan faller på, ska jag nog återkomma med lite mer matnyttigt – till exempel mina högst subjektiva utlåtanden om nya läsken Fanta B’good eller Keldas nya svampsoppa. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *