Synd att klaga

Den hette så.

Filmen.

Slutade just, gick på SVT 21.30 nu ikväll. Och den var faktiskt rätt bra!

Det intressanta i övrigt, och anledningen till att 80 procent av min familj (Lilla Larsson sussar förstås vid det laget) satt klistrad framför TV:n, var att filmen är inspelad i huset mitt emot vårt. Vi stod på balkongen och hörde hur de sjöng “Andersson och Pettersson, och Lundström och jag” – och nu såg vi det på TV.

Coolt.

6 thoughts on “Synd att klaga”

  1. Eller hur? Det hade jag tänkt, men så fick jag knät fullt med annat. Som tröst finns nu även länken till SVTPlay i nästa inlägg.

  2. Jo, det syns sisådär 21.32 in i filmen, efter äggbrottningen! Lite konstigt hus, men kul. Det byggdes på i etapper av min farbror. Om de inte har byggt om inomhus, så skulle jag faktiskt hitta där med förbundna ögon. Så bra minns jag interiören efter mer än trettio år!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *