Ouch! (Utmanad)

Lillsyrran utmanar mig så här i sommarhettan. Utmaningen ser ut så här:

Slå upp närmsta boken du har tillgänglig, slå upp sidan 123 och skriv ner mening sex, sju och åtta.

Easy peasy.  Here goes:

Man satsar mycket på att göra det enkelt och snabbt för konsumenterna att handla gott till helgen. Personalen utbildas för att kunna rekommendera rätter och tillagning till besökarna. Colruyt föreslår till exempel Fine Cuisine – gourmetmenyer med flera rätter på olika teman.

Och var kom det där ifrån? Jo, det kom från en bok som heter Ridderheimsrapporten -08 Future Food Shopping. Det är precis vad det låter som: en trendrapport om framtidens livsmedelshandel. Riktigt intressant, faktiskt.

Jag måste dock erkänna att jag fuskade lite. Den allra närmaste boken var Politikens Dansk Ordbog. Det hade inte funkat riktigt.

Nu skickar jag vidare till IT-mamman, eftersom jag vet att hon älskar utmaningar, till Översättarhelena för jag tror att hon säkert har någon intressant bok inom räckhål, och slutligen Raz – har du något tungt på bokbordet, din gamla headbanger?

One thought on “Ouch! (Utmanad)”

  1. Tackar tackar! Självklart har jag en intressant bok till hands närhelst det behövs. Men jag tror jag väntar med att svara tills i morgon. Fredagskoman är på ingång fast det bara är torsdag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *