I suspected so

Internet pa hotellet – I dont think so.

Jag fragade i receptionen i lordags nar vi kom hit, och fick foljande orovackande svar:

The engineer will come on Monday.

Om han kommit vet jag inte, men svaret idag blev:

In the room not possible. If you need to do somethingk urgent, you can come here. It’s not problem.

Men jag har ingen lust att sitta i receptionen och ta hand om viktiga saker som har med mitt jobb att gora. Inte blogga heller for den delen. Sa nu sitter jag pa ett internetfik pa andra sidan gatan, vid en kroatisk dator. Alla tangenter sitter pa fel stalle, och vissa finns inte alls, som ni marker. Leta upp nan lista med Ascii-koder orkar jag inte, sa ni far sta ut med att a, a och o blir a, a och o.

For ovrigt ar allt kanon. Underbart vader, kristallklart vatten, vacker natur. Finge man onska nagot, sa vore det lite trevligare bemotande fran kroaterna, de verkar inte jatteglada over att se mig – och att nagon kunde snacka engelska.

Och sa internet pa hotellet, sa klart. Engineer come today, fix internet!

One thought on “I suspected so”

  1. Finns det möjligen “lösa prickar”, såna man sätter ovanför u så det blir ü som i müsli? Då har du fixat a och o atminstone. Å kan du fuska ihop med en accent: à. Vi fattar.

    Bada skönt och simmma lugnt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *