En uppmaning till

Häng inte läpp nu! Själv insåg jag just att det kommer en spännande match till på TV ikväll – och jag har fem liter Frozen Margarita i frysen…

2 thoughts on “En uppmaning till”

  1. Det var en mix jag köpte när jag var i Danmark i höstas. En femliters dunk, ser mest ut som en burk målarfärg. Inuti ligger en plastpåse med margarita-mix. Man skär hål på påsen, häller ut innehållet och blandar i en hela tequila. Sedan ställer man hela baletten i frysen. Bara att ta fram och skeda upp lagom mängd.

    Det är praktiskt, men jag måste nog blanda ut den jag gjorde. Smaken är väldigt skarp, smakar koncentrat lång väg.

    Det finns även mindre varianter, enlitersflaskor och så. Jag har några sådana med, men har inte hunnit testa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *