Nu börjar detaljplaneringen…

…inför helgens utflykt.

I kanot.

Med Pelle Rebell.

Vi har efter moget övervägande beslutat att utfärdens kulinariska tema ska bli…

*trumvirvel*

Gris.

Och då menar jag inte att vi ska grisa – jag tror vi båda följer Pettsons devis (“Jag är en ordentlig gubbe”) så vi ska nog sköta det snyggt. Men vi kommer att låta grisen genomsyra mathållningen. Bacon till frukost, skinka till lunch och filé till middag. Typ. Det blir spännande, inte minst på grund av att matlagningen sker över öppen eld och med Trangia-kök.

Kom-ihåg-listan är alltså full av fläsk. Samt yxor, sågar, sovsäckar och kaffehurror.

Dela:
  • Print
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Diigo
  • email
  • LinkedIn

5 thoughts on “Nu börjar detaljplaneringen…”

  1. Siktar ni in er på burkmat?
    Man kan göra fin och färsk mat för trangia-kök på utflykter. Man behöver bara lite planering så att man vet vad man äter dag 1, dag 2, dag 3 etc.
    Annars, ha det så trevligt 🙂

  2. Hoppas ni får njuta av gris i grymt (nöff nöff) fint väder! Trevlig helg. Här ska det avnjutas iskalla flaskor Strongbow. =)

  3. Det blir nog Heineken för vår del, Raz. Men det är nästan lika bra. Det mesta brukar smaka mumma i vildmarken, av någon anledning.

    Martin: what can I say? Du samlar dina bonuspoäng. Fast jag tror inte jag skulle vilja byta Gårdjön mot Persiska Viken…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *