Rapport från en linslus

Nu kan jag bjuda på ett bildbevis, courtesy of Lotten, på att jag faktiskt var i Eskilstuna i helgen. När jag såg hene kravla runt med kameran, på golvet framför Ockelbos avbytarbänk under finalen för Pojkar -93, kunde jag inte låta bli att vinka. Och för en gångs skull var min tajming rätt hyfsad. Lotten hade ingen aning om att jag satt på läktaren, utan upptäckte mig genom kamerasökaren. Mitt i bild, vid den vita pilen:

tuna.jpg

Vi var i stora hallen för att se finalen i Pojkar -94, vilken utspelades mellan de enda två lag som våra killar förlorat mot. I speakerbåset satt Lotten, och mitt under matchen var vi tvungna att hoppa in i en väntande buss för den vidriga hemresan.

Den är alltid hemsk, och denna gång avslutades den med att Magic blev så åksjuk att han kräktes. 100 meter från parkeringen, där vår bil stod och väntade.

One thought on “Rapport från en linslus”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *