3 thoughts on “Pontus å ja”

 1. Jag var in på den där sidan, men jag skulle bli knäpp av att handla där. (Tur man inte är stockholmare så det inte är ett aktivt val.)

  Man får inte välja om man vill ha potatissorten Asterix eller King Edward t ex. Man kan inte på “läsa mer” få innehållsförteckningen på bröden! (Jo, på några, norrländska Polarbröd bl a.) Även somliga glassar var utan innehållsförteckning. På kaffet fick man en lång lista på “allergi” men kunde inte få någon uppfattning om produkten var fri från sånt eller inte. (Kanske skulle det kryssats i av KF om det innehöll något sådant.)

  Axas rågflingor är iaf inte KRAV-märkta på min hylla. Här har de helt plötsligt fått den kvaliteten.

  Och så 85 kr per utkörning! Och då får man inte handla hur mycket man vill! (Fast var gränsen går står inte vad jag ser, bara att man måste handla för mer än 500 kr.)

  Tur att inte du sitter som ansvarig och behöver ta åt dig. 🙂

  Nä, men jag tänker: hur ofta skulle man utnyttja hemkörning? Till det priset? Det känns inte som att man i lugn och ro hemma kan kolla igenom innehållsförteckningar om man behöver det. Det känns som att man bara kan handa “gamla bekanta” med den här sidan.
  Men de kan ju bättra sig.

 2. Jag misstänker att satsningen har diverse fel och brister. Alla är ju barn i början. Och jag måste hålla med dig om att leveransavgiften definitivt är i högsta laget.
  Men man måste börja någonstans, och jag hoppas bara att konkurrenterna vågar hänga på, så det blir lite konkurrens.

 3. Jag som är så “duktig” och släpar hem allt själv utan bil (för jag har ingen) skulle faktiskt kunna tänka mig att betala en del för hemkörning framför allt av tunga grejer, gärna internetbeställda, men inte nödvändigtvis: mjölk, mjöl, socker, pasta, äpplen, potatis, ja ni förstår. Det där med hemkörning är ju inget nytt. Egentligen skulle jag gärna vilja kunna göra som det fortfarande var möjligt här och var när jag var liten: gå till affären själv, välja ut allt men få det hemkört av någon modern variant av springpojken. Det är släpandet av varor som snart knäcker mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *