Orättvist

Den här snubben kan luta sig tillbaka nu. 1994 registrerade han domänen pizza.com. Sedan dess har han suttit på den, tills han häromdagen såg hur någon krängde iväg domännamnet vodka.com och fick tre miljoner dollar för den.

tre

miljoner 

dollar

Chris Clark (coolt namn, förresten – lite som Clark Kent) bestämde sig för att sälja sin domän.

Och drog in

två

komma

sex 

miljoner

dollar

Man blir lite matt, helt klart. Fast det klart, vodka och pizza vill alla ha.

Salt däremot, är nog inte lika värdefullt. Fast om du kan bevisa att jag har fel, så är jag idel öra.

4 thoughts on “Orättvist”

 1. Du har inte fått nåt bud på salt.se då? Jozo skulle väl gråta blod för att få det! 🙂

  (Trevligt att sajten din börjar se bra ut igen nu, men riktigt helt 100 är den inte, åtminstone inte i IE7 – etiketterna “Name”, “Mail” och “Website” ovan ligger för långt ner och det här kommentarsfältet som jag skriver i nu ligger ovanpå delar av texten i högermarginalen.)

 2. Tack för tipsen, Andreas. Kan upplysa om att IE7 inte står så värst högt i kurs här, särskilt som jag kör Mac, där den versionen inte ens finns. Men jag jobbar på det, kanske till och med byter tema igen, i värsta fall.

  Jag har fått någon försiktig förfrågan om salt.se, men inget allvarligt menat. Däremot sålde jag faktiskt en annan domän för nåt år sedan för 10.000. Det kändes rätt bra.

 3. Det är verkligen ett elände med olika webbläsare som tolkar sidor olika och jobbigt att prova alla kombinationer. Fast det finns testverktyg och tjänster som säger sig underlätta, prova googla browser compatibility så ser du några. Har inte satt mig in i dem men är det inte allt för dyrt kan det kanske vara värt det.

  Salt är ett riktigt bra domännamn, du måste ha varit tidigt ute och lagt rabarber på det..?

 4. Det ska jag verkligen testa. Satt just och tänkte på det igår, jag har sett nåt sånt.

  Salt.se reggades -95, tror jag. Dock inte av mig, men av min kompanjon Roland. Han var framsynt redan då, kan man säga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *