Nu tänker jag…

…på min lilla syster. Hon har haft svinont i ryggen rätt länge nu, och igår kväll hade hon tydligen så ont att hon inte kunde gå, utan fick ringa på en ambulans för att ta sig till sjukhuset.

Detta berättade mamma i telefon för en liten stund sedan, och jag hann bara tänka att “…det-var-ju-bra-att-hon-kommit-sig-till-sjukh…”

Sedan insåg jag.

Strejk.

Det har jag inga synpunkter på. Jag vet inte vad en sjuksköterska tjänar, men jobbet de gör har alltid varit undervärderat. Det är ju bara det att någon måste ta hand om min syster också. Och alla andra som behöver vård. Det är bara den lilla detaljen som gör det hela rätt komplicerat.

Men vänta lite! Nu pep det till i mobilen. SMS från Ozzy, säger att hon fortfarande har svårt att gå, men att det nu ska bli sjukgymnastik och sedan uppföljning av läkaren.

Framsteg? Jag hoppas det.

5 thoughts on “Nu tänker jag…”

  1. Det finns ju en hel del syrror som måste arbeta trots strejk förstås – skyddsarbete tror jag att de kallade det. Akut, operation mm.

    Jag kom på en sak på min blogg: har du nåra tips på bra barer eller pubar? Läs.

  2. Hallego vad söta ni är. :OD
    Well, ingen höjdare att åka buss med illamående barn heller.
    Tips på bra pubar eller barer? Fråga Ozzy! Bitter bar längst upp på Linnégatan är bra om man gillar glassigt drinkhäng. Inte min stajl, men många andras. Vill man ha goda ölar är tipset The Rover på andralång.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *