Liten mässrapport

Sitter i presscentret på Älvsjömässan. Har precis gjort det som jag alltid gör först på en mässan: kutar runt hela stället för att kolla av alltihop, se vad jag ska ägna mig åt imorgon.

Intill mig sitter en murvel och mumlar att han “…sitter i pressummet och kan inte prata.” Hemliga Jönsson, typ.

Under min kontrollrunda hann jag bland annat smaka underbara små donuts och prata med Mikael Mölstad på World of Wine, som premiärvisade beta-versionen av deras nya webbtjänst En Värld av Vin. Det är Mikaels uppslagsverk med samma namn som nu läggs ut på nätet. Mycket imponerande. Massor av info, jag ska återkomma med mer information längre fram.

Jag har under eftermiddagen gjort flera försök att få fatt i Alice, som mejlade imorse och frågade om jag hade chans att hinna ta en fika. Men hon svarar inte i telefon, så jag ska jaga henne imorgon istället. Strax måste jag nämligen kasta mig på pendeltåget, klockan 17 ska jag träffa Raz, för vi ska gå på kokbokshappening.

3 thoughts on “Liten mässrapport”

  1. Magic och jag har testat choklad som kom med posten idag. Recenserar på min blogg. Var det Ok? Sparar liiite till dig. Puss! Ikväll testar vi glass. Ha dé!

  2. Lotten: Jag ska se om vi kan fiska fram något. Själv har jag bara vaga minnen av detta brunbrända par.

    IT-älskling: Choklad? Det var som hundan. Jaja, bara ni sparar en flisa. Av glassen också, tack.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *