Happy Valborg!

Tänkte bara önska er alla en härlig Valborg. Här har vi klämt ett drygt halvkilo fässka räker, och jag mår ganska prima.

Grabbarna Grus har enats om att kvällens huvudaktivitet blir Söderkåkar på TV4, och jag drösar mer än gärna ihop framför TV:n. Dels är jag rätt mör (fick till ett spinningpass igår kväll, trots allt), och dels behöver jag ladda lite.

Imorgon stundar nämligen en batalj som jag är lite bekymrad för. Vi ska träffas med tränarna i Legolas fotbollslag för att enas om hur slipstenen ska dras, och jag har på senare tid förstått att vi har två falanger ibland oss. Själv är jag av den bestämda åsikten att idrott är en lek – åtminstone tills man kommit en bra bit upp i tonåren – och att alla ska få vara med lika mycket och på samma villkor.

Den åsikten tycks inte delas till fullo av alla mina kollegor.

Egentligen är det inget att diskutera, klubben har en kristallklar policy som jag och några till lutar oss emot. Men vi har drygt 40 grabbar att ta hand om, så vi har egentligen inte råd att bli av med några ledare. Därför bör konflikt undvikas, och samförstånd står högt på önskelistan. Wish me luck, således.

One thought on “Happy Valborg!”

  1. Happy Valborg!Ingen brasa här heller, det regnar. Jag har kollat på toppfotboll mellan Chelsea och Liverpool ikväll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *