Dagens boktips

Jag vet! Jag är förmodligen sist av alla, men jag har lite svårt att hinna läsa nuförtiden. Till förra helgens utflykt till Eskilstuna tog jag dock med mig Flyga Drake av Khaled Hosseini, som min snälla svärmor gav mig i julklapp.

Boken är en av de bästa jag läst på mycket länge. Jag rekommenderar den förbehållslöst till alla, med undantag för dig som emellanåt läser på offentlig plats, och tycker det är pinsamt att gråta när folk ser.

Flyga Drake är en tragisk, vacker och mycket berörande historia, som dessutom har ökat min förståelse enormt för landet Afghanistan och dess våldsamma historia.

Boken har också blivit film. Någon som har sett den? Snabbrecension mottages tacksamt.

One thought on “Dagens boktips”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *