Close, but no cigar

De ringde precis från Götafilm, bolaget som ska producera filmen som Magic provfilmat för. Det blir ingen roll, men däremot vill de ha med honom som “avancerad statist.”

“Jamen, det blir jättebra. Det vill han säkert”, säger jag glatt.

Fast egentligen blev jag rätt besviken. Och det tror jag han också kommer att bli. Snopet, liksom.

Nu måste jag tänka ut ett bra sätt att förmedla detta till Magic. Och trösta honom med att Götafilm producerar massor av film och TV-serier, och att han nu finns med i deras skådislager.

3 thoughts on “Close, but no cigar”

  1. Medlider! De där “du var NÄSTAN tillräckligt bra” är eländiga. Och man är ju inte jättesugen på att avancerastatista och hela tiden gå omkring och veta att “det där kunde jag fått göra om jag varit liiiite bättre”. Eller ofta snarare “VAD har den där personen som inte jag hade?!?!?!”

    Trots allt ändå helt grymt av honom att komma så långt.

  2. Jag skulle vilja hojta ett GRATTIS! För en icketeaterapa som jag låter det som ett väldigt bra sätt att “få in en fot”, så det får ni ta fasta på. Någonstans måste man väl börja. Det är bra att gå den långa vägen, när han är en big star kommer han att vara nöjd med sina erfarenheter!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *