City Gross och Tina ska fixa bättre käk

Let’s Dance-Tina är tillbaka på sin hemmaplan och har gjort en deal med matkedjan City Gross. En “Jamie Oliver”, som PR-konsulterna valt att kalla det.

Jamie har under ett antal år jobbat nära tillsammans med brittiska Sainsbury’s, både som reklampelare men också inom produktutveckling och som lite av kedjans dåliga samvete, när han pekat ut saker som han ansett olämpliga.

Tina ska jobba ihop med City Gross för att verka för bra mat och att inspirera och uppmuntra svenska konsumenter till att våga testa nya matvaror och ta ut svängarna i köket.

Jag gör vågen, såklart. Och hoppas att Tina kan minska frekvensen av korv, köttbullar, fiskpinnar och blandfärs i svenska kök. Inget fel på dessa varor, men de förekommer lite för ofta och i alltför fantasilösa tappningar. Även i mitt eget kök.

Liten rolig detalj i sammanhanget, som minnesgode kollegan Newton påminde om: Vi intervjuade Tina för ett antal år sedan, och då berättade hon att hon oftast handlade på Ica Maxi…

(Edit: Jag var tvungen att byta ut bilden, för den här fick jag nyss i mejlen, och den känns bara lajban på nåt sätt. Snubben till vänster är City Gross-chefen Peter Lund och i mitten står Suzanne Civilis från City Gross i Hyllinge).  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *