Bollen är rund och allt det där

Strax åker Magic och jag iväg till byns idrottshall. Årets showdown äger rum när Magics lag möter Sätila i säsongens sista match. De två lagen toppar tabellen, och matchen blir direkt avgörande för vem som vinner serien.

Magic själv spelar inte. Han är född -96 och de övriga i laget är 94:0r med tre-fyra undantag. De tre-fyra undantagen är med i laget mest på nåder eftersom det finns för få 95:or och 96:or i klubben, men tränarna har varit mycket schyssta och låtit de yngre vara med och spela riktigt många matcher.

Matchen idag blir förhoppningsvis en riktig nagelbitare. Sätila har vunnit alla matcher denna säsong, och är på pappret ett starkare lag.

Vi får se. Bollen är rund och allt det där. Kanske att jag återkommer med lite mobilblogg under matchen. Stay tuned!

Och om det skulle gå åt pipsvängen, kanske det blir revansch redan nästan helg. För då åker vi till Lottens hemstad och den stora turneringen där. Can’t wait – min rygg kommer att sjunga av glädje över två nätter på luftmadrass…

Bonusinformation: Stora basketturneringen i Lottens hemstad är sponsrad av – och har fått sitt namn från – ett känt varumärke för små djupfrysta pizzor. Pizzamärket tog över när den förra sponsorn, en känd tillverkare av klubbor och kolor (Det är kolan man vill åt, typ), hoppade av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *