Läskigt, sa Bull

Efter flera timmar stenhårt arbete belönar jag mig själv med några minuters slösurfande. Via Bullshit Bulletin hamnar jag här, hos PRfekt Insight som anser sig kunna analysera vem jag är genom att studera texterna på min blogg.

Hehe, tänker jag.

Det är förstås helt omöjligt.

Så jag testar.

Analysen visar att jag “tillhör temperamentet Strateger”, och när jag läser beskrivningen känns det ungefär som ett horoskop. Det skulle kanske kunna stämma hyfsat, fast egentligen inte helt hundra.

Tänkte väl det.

Men jag får också veta att jag är av Jung-Myers-typen Visionär, eller ENTP som det tydligen också kallas. Och nu blir det scary, kan jag säga. Beskrivningen lyder såhär, och om du vill veta vem jag är, är du välkommen att läsa. Ok, det blir lite väl pampigt på slutet, men i övrigt är det en rysligt exakt beskrivning av Stellan.

Jag känner mig lite skakad. Det är som om någon avslöjat mig.

Jag själv, förmodligen.

3 thoughts on “Läskigt, sa Bull”

  1. Pyttsan. Jag matade in min egen blogg och fick fram att jag skulle vara en Strateg. “Ofta i full färd med att strukturera upp tillvaron”… hmmm, jag tar en titt runt mitt överbelamrade skrivbord, det andra ännu mer överbelamtrade skrivbordet, gamla tekoppar, assietter, smulor, filtar, leksaker osm barnen parkerat, samt musikinstrument och kablar precis överallt. Strukturera? You must be kidding.

    Fast det var rätt kul att mata in Carl Bildts bloggadress förstås.

  2. Jag matade in min och fick det totalt motsatta resultatet jämfört med när jag faktiskt har gjort hela det där meyer-briggs-testet (vilket tog någon timme) IRL, så jag visar väl inte mitt sanna jag i bloggen, i såfall… Jag litar mer på testet jag gjorde 😀

  3. jag blev “Festfixaren” och “Improvisatörer”… Passar faktiskt helt okej, men å andra sidan är jag kanske världens mest lättolkade människa….(“som en öppen blogg” kanske man skulle kunna säga..)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *