Jaha?

Det här var ju intressant:

bild-8.png

77 procent vill inte handla mer mat via nätet.

Konstigt.

Eller?

Nja, man kanske ska fundera på vem det är som läser tidningen ifråga, det är ju köpmän och anställda i helt vanliga butiker. O-näthandel, liksom. Och de är förstås livrädda för konkurrens från nätet.

Därför är resultatet rätt självklart, och man blir snarast förvånad över att det är hela 23 procent som vill handla mer nätmat. Jag har ju inte ens röstat själv!

I så fall hade kanske siffrorna sett helt annorlunda ut…

Edit: Undersökningen är en vanlig klick-omröstning som legat ute på branschtidningen Fri Köpenskaps hemsida.

3 thoughts on “Jaha?”

  1. Eftersom att strosa i affären hör till min dagliga rutin i stort sett plus att jag bestämmer vad jag ska äta i stort sett samma dag så har jag aldrig varit någon storhandlare annat än för tvål, tvättmedel, torrvaror som mjöl och sånt. Och så är jag singel, ska man handla till fem där båda jobbar då kanske det är annorlunda. Jag gillar ju att handla på nätet i vanliga fall men mat i min befintliga situation är nog inte riktigt min grej.
    Vem är det som har gjort undersökningen?

  2. Undersökningen är bara en vanlig poll som legat ute på branschtidningen Fri Köpenskaps hemsida. Det ska jag nog lägga till.

  3. Sådana där ja eller nej frågor är ju trixiga som tusan. jag vill alltid säga ,ja men, eller nej men, för saker är sällan svarta eller vita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *