Färsk forskning, faktiskt

Nu befinner jag mig på forskningsinstitutet SIK i Göteborg. Det är Sveriges ledande institut inom livsmedel och bioteknik, och idag håller de ett seminarium som ska redovisa det senaste inom forskningen på det här området.

Oftast brukar det här seminariet bjuda på en hel del jätteintressanta saker – åtminstone för oss som är lite längre upp på nördskalan.

Kanske får jag anledning att återkomma här på bloggen. Kanske inte.

Hursomhelst har jag upptäckt att jag har ett litet hål i ena skosulan. Det är inte optimalt en sån här dag, när regnet strilar på äkta Västkust-vis. Tur att jag inte ska ut på pilgrimsvandring eller så…

One thought on “Färsk forskning, faktiskt”

  1. Kan det möjligen ge dig någon tröst att det även strilar ner på den östra sidan och att jag nyss upptäckte ett hål i min sko, inget kul med blöt fot och blöt hund!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *