Dagens I-landsproblem

Nu ringer telefonen i ett.  Och det är bara försäljare. Hela tiden.

Det absolut mest galna samtalet (någonsin, antagligen) avslutade jag precis. Det var en kille från ett företag som han kallade Nordisk Data, som hävdade att han ringt och gjort en undersökning med någon här för cirka sex månader sedan. Jag var nog ganska otrevlig, och avslutade ungefär så här:

“Du, det finns bara jag här, och jag har inte varit med i någon undersökning. Det känns inte så trovärdigt, så hej då.”

Sen la jag på.

Två minuter senare rin gde det igen. Samma kille, nu var han rätt taggad. Jag ska inte dra hela diskussionen, den blev rätt animerad, men den avslutades ungefär så här:

“Vad jag vill? Jag vill skicka chokladhelvetet till dig!”

“Chokladhelvetet? Det vill jag inte ha.”

“Då behåller jag chokladen själv.”

“Ja, gör det.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *