One thought on “Ännu en helt nödvändig produkt”

  1. Alltså, jag har en rätt avspänd attityd till religion eftersom jag tror att den inre dialogen betyder mer än yttre symboler. Men jag har trots allt rätt svårt med Jungru Maria som ljus, Buddha (sammalunda), eller att en icke-buddhist ställer en buddha-figur på diskbänken. Eller en jungfru Maria stämpel till brödet. Det är kitsch men jag som tycker att rätt mycket är rejält kul så har jag uppfattningen att om man nu ändå ska använda sig av yttre religiösa symboler; förtjänar de inte viss respekt (symbolerna)?
    Tända eld på en jungru Maria eller en buddha figur, jag känner hur min karma minskar mycket hastigt…
    Men ska vi spela tre i rad tio i sju en måndag morgon så game on 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *