Yr i bollen

Dags för dagisbaciller igen, tror jag. Det svider i slemhinnorna och jag är yr i bollen. Försöker kurera mig med amerikanska dundertabletter, men det känns inte som det funkar. Jag får nog ta nåt engelskt istället…

Vad yrar jag om, undrar du.

Jo, för dig som inte känner till det så har jag en hobby: medicinsmuggling. Varje gång jag är utomlands köper jag med mig stora kvantiteter medicin hem. Och när jag åkte till USA i november tjackade jag upp mig på förkylningspreparatet Quill, som är enorma kapslar – gröna på kvällen och röda på dagen.

Jag tycker dock inte att det hjälper något vidare värst, så jag ska nog återgå till en annan dunderkur som jag smugglat hem från England: Lemsip Max. Det är grejer till båten, det.

3 thoughts on “Yr i bollen”

  1. du, när det kniper nästa gång – ta en sväng förbi en fransk knarklang..förlåt, en fransk apotekare. Han plockar fram en hemlig (läs:självplockning i en hylla) låda med tabletter som får alla förkylningar och därtill relaterade hemskheter att falna likt glöden på en kvartersbrasa i maj.

    Vet inte hur svenska läkemedelsverket ställer sig så jag avslöjar inget här (läs: jag kommer inte ihåg namnet), men jag kan återkomma när det nalkas sjukdom(och du har en frankrike-resa planerad…)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *