Var är jag?

Ni kanske undrar. Jag bloggar inte mycket, och jag läser inga bloggar heller. Förklaringarna är flera:

  • Jag har tillbringat två dagar i Malmö, varav den ena inbegrep punka och transport med bärgningsbil.
  • Min dator ligger fortfarande i respirator – jag har inte hunnit ta itu med den än, men idag har jag varit och hämtat ny hårddisk och nytt operativsystem. Kanske löser det alla problem. Kanske inte.
  • I min respiratordator finns alla mina RSS-bokmärken. Det vill säga listan över era (åtminstone några av er) bloggar och var de finns. Jag har visserligen backup och allt sånt, men nu sitter jag med en lånad dator och bökar inte mer med det.
  • Samtidigt snurrar världen på som tidigare: artiklar ska skrivas, saker ska fixas och en stadig ström av fönsterkuvert väller in i postlådan. Alla kräver de någon form av åtgärd. Kort sagt: tiden räcker inte till!

Så, mina vänner: hav tålamod! Jag kommer tillbaka. Men just nu är det annat som trycker på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *