Välkommen till Borås

hotelljazz.jpgHär sitter vi i historiens kanske längsta hotellrum. Jag sitter och tar den här bilden ungefär mitt i rummet. Vi har varit på Stadsparksbadet och åkt rutschkana, badat bubbelbad, lekt herre-på-täppan och en hel del annat. Nu spelar IT-mamman, Magic och Legolas Ord-yatzy (tack Ozzy!). Lilla Larsson leker lite överallt och vadsomhelst. Själv stillar jag min informationsteknologiska abstinens.

Snart ska vi gå ut och smörja kråset. Nån som vet bra och familjevänligt ställe i Borås? Tips mottages tacksamt.

Snarast. 😉

Om vi har det bra? Utmärkt, tack. Eller som Lilla Larsson precis uttryckte det:

De va rolitt å va på berås. De va rolitt å va på futellet.

2 thoughts on “Välkommen till Borås”

  1. Om ni är kvar i morgon och är sugna på fika så uppsök frälsis i centrala borås. Vet inte om det är öppet på måndagar, men det borde det väl vara. Ingenting kostade någonting där nästan. Utom sillmackan, för den kosta 25 spänn. Varmchoklad en femma. Våffla med sylt femton. Det var i oktober. Priserna kan inte ha höjts så mycket. Gott var det också.

  2. Familjevänligt vet jag just inte, men det finns en rätt trevlig pub på höger sida en bit ner på gågatan mot stationen. Men det blir väl en annan gång 🙂

    Sen kändes väl “roligt” och “Borås” inte som någon naturlig kombination för min del när jag pluggade i stan i slutet av 80-talet(!), om man nu bortser från att jag hittade min fru där!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *