Santa Maria, ja

Skrev i förra inlägget om en ny produkt från Santa Maria. Och då slog det mig att jag faktiskt har en annan spännande nyhet att förtälja om detta företag.

Santa Maria är nämligen på väg in i snabbmatsbranschen. Bolaget har utvecklat ett koncept som man kallar Wrap ‘n Go, och som ska lanseras i Sverige i april. Det handlar egentligen om en rätt enkel idé: färdigfyllda tortillas i två varianter, en med kyckling och en med tacokryddat nötkött, som kan säljas snart sagt överallt. Mackar, biografer, simhallar, arenor, festivaler, caféer och många andra ställen.

Jag har inte smakat produkterna än, men det ska jag göra så fort jag får en chans. Det mer officiella startskottet går egentligen vid mässan GastroNord i slutet av april.

Och dit kommer jag att åka, var så säker.

3 thoughts on “Santa Maria, ja”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *