Mätt på kött

bild-3.pngScan kastar sig in i kampen som på språng-maten, och lanserar Hot Tub, ett koncept med kött och dipp.

Fyra produkter kommer i första vändan: en variant med korv, en med köttbullar, en med kycklingvingar och en med kycklingnnuggets. Samtliga levereras i en slags burkförpackning som mest får mig att tänka på müsli, yoghurt och risifrutti.

Men här är innehållet lite annorlunda: 190 gram kött och dippsås.

Scan lovar dessutom redan mycket nytt inför grillsäsongen. Eller vad sägs om två smaksatta grillkorvar – en med bacon och ost, och en med gröna och svarta oliver? Eller kycklingspett, kryddiga miniköttbullar eller nya kryddiga korven med det omöjliga namnet Txistorra?

Dela:
  • Print
  • del.icio.us
  • Facebook
  • Twitter
  • Google Bookmarks
  • Diigo
  • email
  • LinkedIn

2 thoughts on “Mätt på kött”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *